Followers

penyampai radio #tak kesampaian :(

hey buddies !
lame da kan da tak update blog nei . da jarang da spend time dgn blog nei . bukan sengaje tapi sedikit busy. almaklumla, stpm da dekat. so now aku jarang da duk mengadap bende empat segi nie #lappy ;)
tapi kali nei aku nak sharing kekeliruan yg melanda sejak tadi kot . hehe ;)
info nie aku da dapat minggu lepas kot tapi baru dapat tahu tarikhnya bertembung dgn tarikh aku kena pegy cameron highlands.
mcm ni, memang dai dulu lagi hajat dan keinginan aku nak sangat lah jadi sebahagian daripada penyampai radio atauu televisyen ni. bukan aku gile glamour tapi memang hobi aku suke bercakap. hihi ;)
sebelum nei pun aku da pernah audition tuk radio terengganu fm tapi tade nasib sbb time tu selesema , sore pum ke longkang lahh :D
kebetulan pulak HOT FM ade buat audition kat pantai timur . jum bace bawah :)


Jawatan Kosong
Anda ingin menjadi suara paling hangat di Kelantan dan Terengganu? Atau anda sukakan kerja luar, tidak tahu malu dan seorang yang lasak? Jadi rakan sekerja Fara Fauzana dan Faizal Ismail di Hot FM?


Pilihan untuk anda menjadi warga HOT FM!
Datang ke ujibakat sebagai  penyampai radio atau sebagai ahli Zoomerz di:


TarikhMasaLokasiGoogle Maps
07 Okt 201110.00 am
-
05.00 pm
Hotel Grand Riverview, Kota Bharu, Kelantan
View Larger Map
14 Okt 201110.00 am
-
05.00 pm
Primula Beach Hotel, Kuala Terengganu, Terengganu
View Larger Map
23 Okt 201110.00 am
-
05.00 pm
Sri Pentas, Bandar Utama
View Larger Map


Ciri-Ciri Hangat Yang Kami Cari
Penyampai
  • Berperwatakan menarik dan ceria.
  • Berumur di bawah 30 tahun.
  • Minat mendalam mengenai dunia penyiaran.
  • Boleh bertutur dalam dialek pantai Timur.
Zoomerz
  • Berperwatakan menarik dan ceria.
  • Berumur 18-25 tahun.
  • Minat mendalam mengenai dunia penyiaran.
  • Boleh bertutur dalam dialek pantai Timur.
  • Lesen penuh kelas D.
  • Berminat untuk bekerja separuh masa.
  • Percubaan tanpa jaminan kerja.
  • Lasak dan berminat dengan aktiviti luar.
  • Sporting!
  • Sila hantarkan resume anda ke zoomerz@hotfm.com.my atau hazeira@hotfm.com.my
Jangan lupa bawa resume dan gambar ukuran 3R.


so now, aku tengah duk keliru nie . pada tarikh tu, umi aku da plan nak pegy cameron highlands skali dgn kekawan die . perlu ke aku ikot ?? atau aku patot pergi ke audition tu ? adoii- kelirunyaa ;(
then tadi kan aku ade kasitao kat umi tentang hajat dan keinginan aku nei. tp umi takasi sbb umi takot nak tnggal aku sorang'sorang kat umah. maklum sajelahh, aku kan perempuan :) umi ckp 'pesal tak gytau awal'awal, kalo tahu mcm tu cancel pergi sane' . #da mane lha kakak tahu kena tarikh yg same . sedihhnyeeeee ;(
tapelahh , anggap sajelahh bukan rezeki n insyaAllah akan ade rezeki yang lebih baek dpd ini :)
udah lahh . sedih nei ;( tamo story panjang'panjang lagi . sobsobsob ;'(
bubyee readers 

Thanks for reading ! Jangan lupa comment, like and follow okay ;)

3 comments:

cik fyza said...

fza cuti sebulan jewp.. tak sempat nak jd crew tuh

Ayien Ocaca said...

nanti kalau dah jdi DJ femes nanti...
jgn lupe jerit nama yien kat radio k :)
hehe...
pape pon, fokus kat stpm dlu k :)

✿gadisMerahJambu✿ said...

cik fyza ; crew ? crew utk ape fyza ? ;D

ayien ; haha ;D insyaAllah 1 day :) #berangan. hihi ;) okeh'2 , now fokus kat stpm yg ntah bole jalan atau tak . mcm da nazak da kat stpm nei but still mncuba :)